Moeite met je kamer inrichten, huis inrichten, of woonkamer inrichten? Wij helpen u graag met gratis en persoonlijk interieuradvies. Wij hebben de beste stylisten uit de regio helmond, gemert en deurne.

Een passend interieuradvies

Vrijblijvend bij jou thuis!

Met interieur bezig zijn is leuk, maar kan ook enorm lastig zijn. Daarom hebben wij iets nieuws! Jouw interieurcoach. Met jouw interieurcoach krijg je één uur vrijblijvend interieuradvies aan huis van een professionele stylist. Jullie gaan samen aan de slag met het uitdenken van nieuwe plannen. Of het nu gaat om een complete nieuwe inrichting of enkel een nieuwe vloer, gordijn, kleur of bank, wij helpen je graag! Na het eerste gesprek worden plannen omgetoverd tot moodboard, interieurschets, materialenplan of 3d tekening. Maar daar stopt het niet, ook bij de uitvoering kunnen wij je helpen. Wij beschikken over een groot netwerk professionals zoals schilders, stukadoors, behanger, stoffeerders etc die je graag helpen met lastige klusjes. Wil jij gratis en vrijblijvend interieuradvies aan huis van een professionele stylist? Maak dan snel een afspraak op jouw interieurcoach!

Wil je liever advies van een van onze eigen stylisten? Maak dan een afspraak op via onze contact link.

banner_jouw_interieurcoach_2.png
JOUW INTERIEURCOACH CONTACT


Ons team

Ruth

Ruth

Styliste

Stijl heeft onze nieuwste aanwinst Ruth zeker! Moeiteloos maakt ze de leukste en meeste verrassende combinaties. Hou je van gedurfd? Dan is Ruth jouw ideale styliste!

Jaimy

Jaimy

Front/Backoffice

Onze krullenbol Jaimy staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ze regelt onze front- en backoffice.
Jaimy maakt de lekkerste soepen die ons team altijd mag proeven tijdens de pauzes. Als je het lief vraagt, wil ze haar recepten misschien wel met je delen. Wil je weten wat Jaimy inspireert en wat haar persoonlijke woonstijl is? Klik dan op onderstaande link.

Front/Backoffice
Lisa

Lisa

Vloer- en raambekleding expert

Lisa is onze expert in vloer- en raambekleding. Je vindt haar op onze afdeling Covetex waar ze je altijd te woord staat met een big smile. Door haar passie voor interieur, blijft ze altijd op de hoogte van de laatste trends en hier pluk jij, de klant, de vruchten van. Wil je weten wat Lisa inspireert en wat haar persoonlijk woonstijl is? Klik dan op onderstaande link.

Vloer- en raambekleding expert
Yvonne

Yvonne

Stijl & Co's levende catalogus

Yvonne is onze levende catalogus, ze weet echt alles van onze winkel, wonen en styling. Yvonne zorgt ervoor dat onze winkel er altijd vernieuwend en fris uitziet. Daarnaast houdt ze de woontrends scherp in de gaten waardoor je kunt blijven genieten van de laatste trends. Wil je weten wat yvonne inspireert en wat haar persoonlijke stijl is? Klik dan op de onderstaande link.

Stijl & Co's levende catalogus
Hetty

Hetty

Service & Personeel

Hetty is niet alleen voor ons een onmisbare schakel, maar ook voor jullie. Want wanneer je vragen hebt kom je al snel bij onze Hetty terecht. En dat is gunstig, want Hetty weet alle ins- en outs van onze winkel. Hetty zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dankzij Hetty gaat heel het Stijl & Co team iedere dag met een grote glimlach naar het werk.

Albert

Albert

De Slaap specialist

Slaap je niet lekker meer en ben je opzoek naar een nieuw bed, dan kom je bij onze Albert terecht. En dat is mooi want onze Albert weet alles over slapen. Sterker nog, wij hebben het vermoeden dat slapen de favoriete bezigheid is van Albert, maar dat even terzijde. Albert weet je alles te vertellen over Auping, Tempur en Eastborn en zorgt ervoor dat jij weer kunt gaan genieten van jouw welverdiende nachtrust.

Francis

Francis

Styliste

Francis is een en al gezelligheid. Maar naast een gezellig gesprek, kan ze je ook nog perfect helpen met het uitkiezen van nieuwe meubels en accessoires. Francis weet als geen ander de verschillende woonstijlen op een leuke en speelse manier te combineren. Eerlijk en professioneel advies met een smile, dat is waar onze Francis voor staat!

Pascale

Pascale

Zuiver & Dutchbone expert

Pascale heeft met haar vele jaren ervaring alles in huis om jou te helpen met de complete inrichting van jouw woonkamer. Stijlen combineren is haar specialiteit, vooral wanneer ze aan de slag kan met de merken Zuiver & Dutch Bone. Moeiteloos maakt ze de mooiste en meest verrassende combinaties de je zelf nooit bedacht krijgt. Wil je weten wat Pascale inspireert en wat haar persoonlijke woonstijl is? Klik dan op onderstaande link.

Zuiver & Dutchbone expert
Toine

Toine

Stijl & Co Suprieur

Toine houdt van hard werken. Maar Toine houdt er nog meer van dat zijn team hard werkt. En dat is maar goed ook! Want zonder Toine zou Stijl & Co niet zijn wat het nu is. Hij zorgt ervoor dat onze winkel er iedere dag weer tip top uitziet en dat ons team iedere dag weer gemotiveerd aan de slag gaat.

Nicole

Nicole

Vloer- en raambekleding expert

Binnen één week wisten wij het zeker, Nicole is een blijvertje! Nicole weet inmiddels alles over vloer- en raambekleding. Nicole luistert altijd naar de wensen van de klant en weet hier altijd een perfect advies op aan te sluiten.

Piet

Piet

Handyman & bezorger

Piet brengt jouw meubels netjes bij je thuis en zet het ook nog voor je in elkaar. Iets kapot? Geen zorgen, Piet weet met alle schade gevalletjes wel raad en weet het vaak binnen no time op te lossen! Wanneer Piet op bezoek komt dan weet je dat het goed komt. Zorg jij voor de koffie?