Onze collectie Eastborn bedden, matrassen en boxpsrings staan voor betaalbaar slapen. Onze afdeling Eastborn is de ruimste in de regio Helmond, Gemert en Deurne. Eastborn: Nederlandse kwaliteit, hoogstaande service en betrouwbaarheid!

Eastborn

Nederlandse kwaliteit, hoogstaande service en betrouwbaarheid

Dat slapen van wezenlijk belang is voor je gezondheid, dat mag niets nieuws zijn. Het verbetert je concentratievermogen en maakt je energieker. Na een goede nachtrust merk je dat je dagelijkse activiteiten gemakkelijker verlopen. Je presteert beter op het werk en thuis.

Eastborn heeft 50 jaar ervaring in het maken van matrassen en boxsprings. Het recept: de beste componenten, duurzame pocketveren, hoogwaardig latex schuim en ventilerend comfortschuim. Eastborn biedt de perfecte prijs-kwaliteit verhouding waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om te genieten van een unieke slaapbeleving.

Naast hoge kwaliteit zijn de boxprings van Eastborn ook een lust voor het oog. Ontworpen met gevoel voor vorm en kleur voorzien van de meest unieke en luxe stoffen. Nieuwgierig geworden? Kom gerust proef liggen bij Stijl & Co of bekijk hieronder de volledige collectie.

Eastborn_logo.jpg
Bekijk de collectie