Jaimy

Groot. Groter. Grootst.

Eyecatchers met een wow effect. Wanneer je binnenkomt moeten deze meteen in 't oog springen. Ik vind dat je vaak beter 3 showstoppers in huis kunt hebben, dan 100 kleine tierelantijntjes die nauwelijks opvallen. Ik hou van een warme luxueuze feeling met een exotisch tintje, elementen uit de natuur, items met verhalen uit andere culturen, grote exotische planten en rijke materialen. Ik hou van een tijdloos huis, wat niet trendgevoelig is. Inspiratie haal ik voornamelijk uit het magazijn Residence, door het bezoeken van woonwinkels en pinterest.

Een bouwvakker op hakken, zo zou je me kunnen omschrijven. Alle interieur items die ik niet kan vinden maak ik graag zelf. Lampen, schilderijen en kleden bijvoorbeeld. Het geeft me een enorme kick om ze zelf te maken.
Ik kan erg genieten van een lekker etentje met vrienden aan een groots gedekte eettafel in onze leefkeuken, het hart van het huis. Iedereen verzamelt zich eerst lekker om het kookeiland met een drankje, heerlijk!

Een huis moet vooral goed aansluiten bij de leefstijl en behoeftes van de bewoners. Mijn stoere bink van 8 heeft bijvoorbeeld moeite met zijn informatieverwerking. De wereld is al zo druk. Daarom probeer ik thuis een goede balans te houden tussen een rustig kleurenpalet, met niet al te veel kleurtjes en poespas, maar wat toch interessant is.

Een huis moet voelen als thuis komen, een warm nest waar je tot rust komt. Wanneer je dat gevoel ervaart, is je interieur geslaagd.

Afspraak maken