Rolgordijnen en goedkope gordijnen vind je bij Stijl & Co Alles op maat gemaakt zoals vouwgordijnen en raamdecoratie.

Gordijnen

In de regio Helmond, Gemert en Deurne

Gordijnen zijn enorm bepalend voor de sfeer in huis. Je kiest zelf de gewenste lichtinval en privacy door de verschillende mogelijkheden transparantie in stoffen. Combineren kan natuurlijk ook. Door een combinatie van transparante en verduisterende stof kun je switchen tussen licht en privacy.

Gordijnen worden op maat gemaakt in ons eigen atelier. Wat voor soort plooi je ook wilt, onze specialisten kunnen het maken. Vouwgordijnen, rolgordijnen, gordijnen op rails of gordijnen met roedes, het kan allemaal bij ons. Het mooie hiervan is dat alles gratis op maat wordt gemaakt, ingemeten en opgehangen bij jouw thuis. Dat zit allemaal in de service van Stijl & Co.

Wij hebben een uitgebreide collectie met verschillende A-merken zoals Eijffinger, Vadain, Kobe, Artelux, Your Edition, Ado, Headlam, Lethem Vergeer, B&M, Essente en Villa. Daarnaast hebben wij een eigen merk gordijnstoffen genaamd NL Label. Dit zijn stoffen van hoge kwaliteit tegen erg leuke prijzen.

Vrijblijvend interieuradvies aan huis

Zie je door de bomen het bos niet meer of vind je het moeilijk om van je woning een eenheid te maken? Dan voorzien wij je graag van interieuradvies aan huis. Onze stylisten komen bij jou thuis een kijken nemen en gaan aan de slag met jouw woonwensen. Hieruit volgt een advies die perfect aansluit op al jouw dromen.Overige producten