Stijl & Co, voor al uw meubels en woon accessoires. Van Riviera Maison Meubelen tot tv meubels van Xooon of Henders en Hazel. Compleet vanaf vloerkleden, verlichting, lampen bankstellen, kasten, dressoir en kast. De meubels specialist in Helmond, Deurne en Gemert.

Stijl & Co

Waar trendy interieurplaatjes tot leven komen

Ons interieur lijkt belangrijker dan ooit voor ons. Op Instagram en Pinterest delen we de mooiste interieurplaatjes met elkaar en in woonmagazines doen we volop inspiratie op. We zijn continu op zoek naar de leukste woonaccessoires en meubels. Maar dat ideale interieur samenstellen is een vak apart. Bij Stijl & Co doe je volop inspiratie op en door het deskundig advies van onze woonadviseurs weet je zeker dat je de juiste sfeer in huis haal

Een trendy winkel waar je je meteen thuis voelt én waar je volop interieur-inspiratie opdoet. Stijl & Co is een winkel met lef, waar je de nieuwste woontrends kunt spotten. Van meubels en accessoires tot vloeren, gordijnen en bedden. Zie het als een real-life Pinterest pagina waar tal van trends en stijlen voorbijkomen. Maar waar je op internet alleen de plaatjes ziet, gaat Stijl & Co verder, veel verder. Loop tussen die leuke eyecatchers en ervaar zelf of die accessoires nou wel of niet mooi passen in jouw interieur. Vergeet je niet een heerlijk broodje of een lekkere kop koffie te drinken in onze lunchroom LKKR&ZO?

Interieuradvies op maat

Minstens zo belangrijk zijn de mensen van Stijl & Co. Zij kennen de trends op hun duimpje, voelen aan wat bij jou past. Ze weten je als geen ander te verrassen met hun inzichten en tips. Want heel vaak blijkt het nog best lastig om een interieur te creëren dat écht bij je past. De professionals van Stijl & Co denken graag met je mee. In de winkel, maar ook bij je thuis.

Inspiratie voor iedereen

Stijl & Co is er voor wie even wat inspiratie wil opdoen, of voor wie die gedroomde werkkamer, woonkamer of speelkamer wil creëren. Voor wie even lekker wil lunchen en meteen wat woontrends mee wil pikken of voor wie een lekker dagje uit zoekt. Waarvoor je ook komt: je gaat zeker met een hoofd vol leuke ideeën weer naar huis!
CONTACT LUNCHROOM

Onze interieurstylisten

Emma

Emma

Interieurstylist

Onze altijd vrolijke Emma kijkt helpt je graag met al jouw vragen. Of je nu op zoek bent naar passende kussens of naar een totaalinrichting, ze helpt je graag. Juiste deze afwisseling in werk maakt dat ze het zo naar haar zin heeft bij Stijl & Co. Ze luistert aandachtig en vertaald al jouw wensen naar een passend interieur.

Interieurstylist
Lisa

Lisa

Vloer- en raambekleding expert

Lisa is onze expert in vloer- en raambekleding. Je vindt haar op onze afdeling Covetex waar ze je altijd te woord staat met een big smile. Door haar passie voor interieur blijft ze altijd op de hoogte van de laatste trends en hier pluk jij, de klant, de vruchten van. Wil je weten wat Lisa inspireert en wat haar persoonlijk woonstijl is? Klik dan op onderstaande link.

Vloer- en raambekleding expert
Yvonne

Yvonne

Stijl & Co's levende catalogus

Yvonne is onze levende catalogus, ze weet echt alles van onze winkel, wonen en styling. Yvonne zorgt ervoor dat onze winkel er altijd vernieuwend en fris uitziet. Daarnaast houdt ze de woontrends scherp in de gaten waardoor je kunt blijven genieten van de laatste trends. Wil je weten wat yvonne inspireert en wat haar persoonlijke stijl is? Klik dan op de onderstaande link.

Stijl & Co's levende catalogus
Pascale

Pascale

Zuiver & Dutchbone expert

Pascale heeft met haar vele jaren ervaring alles in huis om jou te helpen met de complete inrichting van jouw woonkamer. Stijlen combineren is haar specialiteit, vooral wanneer ze aan de slag kan met de merken Zuiver & Dutch Bone. Moeiteloos maakt ze de mooiste en meest verrassende combinaties de je zelf nooit bedacht krijgt. Wil je weten wat Pascale inspireert en wat haar persoonlijke woonstijl is? Klik dan op onderstaande link.

Zuiver & Dutchbone expert

Gezellig shoppen ineen ongedwongen sfeer

Bert van Veen

Genieten van een uniekecollectie A-merken en exclusieve accessoires

Marijke de Graaf

Leuk dagje shoppen engenieten van een heerlijke lunch

Luuk ter Horst

Vakkundig en vriendelijkpersoneel

Jan van Dijk