Pascale

An interior is the natural projection of the soul

In mijn geval klopt dat zeker!

Het beste woord voor mijn inrichting is eclectisch, ofwel een mix van stijlen. Ik vind simpelweg te veel leuk om te kunnen kiezen voor één stijl. Ik houd van vintage, naturel, industrieel , scandinavisch, rustiek, modern, een beetje humor en een knipoog naar kitsch. Ik kan moeilijk afscheid nemen van spullen omdat ze een verhaal met zich meedragen. Een uitdaging dus om er toch een gaaf geheel van te maken. Gevolg is dat mijn interieur een duidelijke spiegel is van wie ik ben en hoe ik leef.


Belangrijk uitgangspunt bij de inrichting van je huis is, vind ik, dat je huis is om in te wonen en belangrijker nog; om in te leven. Het is niet zonde om je spullen te gebruiken, het is juist zonde om ze NIET te gebruiken. Geniet dus van je huis, het wordt er alleen maar mooier van! Door je te laten leiden door je gevoel creëer je een persoonlijk interieur dat bij je past. Daar zijn geen regels voor, het zegt wie jij bent. Wat mij betreft is je huis dus ook nooit klaar, want met de verschillende fases in je leven verandert je huis mee.


Dat is meteen wat mijn baan bij Stijl & Co zo leuk en nooit saai maakt. Iedere klant is anders, stelt andere eisen aan een interieur en heeft een andere smaak, karakter of levensstijl. Geen enkel interieur is hetzelfde en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Ik heb een passie voor mooie materialen en houd van goede kleur- en materiaalcombinaties. Bij een interieuradvies zijn kleur en materiaal van groot belang. Het is altijd leuk om klanten de mogelijkheden van stoffering, meubels, inrichting en vooral van hun eigen huis te laten zien, door er eens anders naar te kijken.


Toen ik in 2013 bij Stijl & Co kwam werken sloot dat perfect aan bij mijn ervaringen. Ik heb 15 jaar lang een eigen winkel gehad met woondecoraties, accessoires en kleimeubelen. Van simpel advies naar advies over een complete woninginrichting was een grote stap. Iedere keer opnieuw kan ik enthousiast worden als er na enige tijd zoeken weer een mooi en passend ontwerp ontstaat, want naast mooi moet het ook zeker praktisch zijn. Vanaf nu zul je me ook regelmatig aantreffen op de vloer bij Covetex . Een fantastische nieuwe uitdaging, want wat een mogelijkheden, wat een prachtige stoffen en wat een vakmanschap hebben we in huis in ons eigen atelier, echt een feestje.


Ik nodig je van harte uit eens te komen kijken en je te laten inspireren.


Tot snel,


Pascale

Afspraak maken