Gratis en vrijblijvend interieuradvies aan huis door een van onze top stylisten? Boek nu je afspraak via onze website.

Interieuradvies

Of je nu al je hele interieur hebt uitgedacht, een beetje weet wat je wilt of juist totaal geen idee hebt, in een gesprek met één van onze interieurcoaches krijgen je woonwensen alle ruimte. ‘’Het begint voor ons met luisteren, doorvragen en stap voor stap laten zien wat past bij je smaak en manier van leven. Zo maken we de verwachtingen van onze klanten echt waar.’’

De basis van je interieur zit in de vloer, wanden en raamdecoratie. Hier kijken onze interieurcoaches dan ook als eerste naar. Deze kunnen we ook nog eens zelf leveren en plaatsen. Onze eigen stoffeerders komen inmeten, leveren en ophangen zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

We regelen alles van A tot Z met ons eigen team. Zo houden we grip op de kwaliteit. Dan kun jij straks lekker zitten op je nieuwe bank of stoel en genieten van al het moois in jouw eigen huis

Hoe werkt het?

  • De eerste intake is altijd in de winkel zodat we een goed beeld kunnen vormen van de jouw smaak en wensen
  • Voor een bezoek aan huis hebben we ca. 60 minuten nodig
  • Een interieuradvies is compleet met moodboard, floorplan, kleur- en materiaal plan.
  • Wij helpen je gratis, maar niet voor niets. Dit houdt in dat we €150,- rekenen voor een compleet interieuradvies. Ga je over tot aankoop bij ons in de winkel, dan wordt dit bedrag als korting verrekend op het totaalbedrag.
  • Woon je meer dan 15 kilometer van onze winkel vandaan, dan kan het zijn dat we extra kosten moeten rekenen voor een bezoek aan huis.

Onze projecten

Familie Evers

De familie Evers kocht onlangs een prachtig huis in Brandenvoort. De taak voor onze interieurcoach Lisa om het huiselijk met een indusrtiele touch in te richten.

Bekijk het resultaat

VB&T Eindhoven

VB&T Eindhoven daagde ons uit om hun kantoor huiselijk te maken zodat het een statement en inspiratiebron wordt voor hun klanten. En dat is ons gelukt!

Bekijk het resultaat

Boek nu een afpsraak met een van onze interieurcoaches