Restyle je interieur met onze nieuwe accessoires, banken, kasten, eetkamertafels en eetkamerstoel van Zuiver en Dutchbone. Nu met 10& korting of iedere 4e stoel gratis.

Wereldse Woonweken bij Zuiver & Dutchbone

10% korting op alle eettafels, banken en kasten + iedere 4e eetkamerstoel gratis

De trendy merken Zuiver en Dutchbone winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Niet gek natuurlijk want in bijna elk gerestyled interieur van Vtwonen staat er wel iets van deze twee topmerken te shinen. Waar Zuiver zich wat meer richt op de moderne en klassieke stijl, doet Dutchbone het juist wat meer industrieel en edgy. Maar allebei maken ze enkel gebruik van de meest luxueuze materialen en unieke designs met als resultaat: Een unieke en eigenzinnige collectie voor mensen met lef.

Om de maand mei nog een stukje mooier te maken gaan we eens flink met wat korting strooien. Want tot en met 21 mei ontvang je 10% korting op alle eettafels, banken en kasten van Zuiver en Dutchbone. Daarnaast krijg je ook nog eens iedere 4e eetkamerstoel helemaal gratis. Dit is dus jouw uitgelezen kans om weer verliefd te worden op je eigen interieur.

Actievoorwaarden:

  • 10% korting op alle eettafels, banken en kasten
  • Gratis 4e eetkamerstoel
  • Actie is geldig van 1 t/m 21 mei
  • Actie is niet in te ruilen tegen contanten
  • Combineren is mogelijk

banner_horizontaal.png